El Cajon -  Oceanside Donderdag 20-2-25  Dag 39

21 februari 2025 - Oceanside, California, Verenigde Staten

El Cajon -  Oceanside Donderdag 20-2-25  Dag 39

Het is vanochtend onbewolkt, ☀️ met 24°, dichtbij de kust nevelig en 18°.

We hebben vandaag  71 miles gereden.

We hadden vanochtend alle tijd dus geen haast. Kopje thee, daarna nog een kopje. Om half 11 vertrokken richting kust. Bij La Jolla bereiken we de kust. We gaan verder naar het noorden waar we gisteren geëindigd zijn. In Cajon 26° vandaag strak blauw. Dichter bij de kust is er de nevel van de zee en daalt de temperatuur naar 18°, Carlsbad wel weer strak blauw maar maar 17°. Kortom nogal wisselend. Het is werkelijk een prachtige route met regelmatige uitzichten op de oceaan. Ook de plaatsjes die we passeren zijn aangenaam en doen Europees aan. Boven de zee zien we regelmatig een groep pelikanen. Soms vlak boven het water, duidelijk uitkijkend naar voedsel. Mooi!! Net onder Carlsbad een mooie grote camping direct aan de kust ❤️. Wat ons de laatste weken is opgevallen is je eigenlijk alleen nog maar Pickup 's ziet met een dubbele cabine. Ook valt het rijgedrag op; eerder hield iedereen zich goed aan de snelheid, nu veel minder. We kwamen aan in Riverside met vlak bij ons hotel een mooie jachthaven. Rondje gereden en ineens zagen we heel veel zeeleeuwen op de pieren liggen. Prachtig. Een geknor bij tijd en wijle, ze hadden het best naar de zin 😊. We slapen in Days in of Wyndham Oceanside.