Maart/April 2026 Spanje/ Portugal 1-4
1-4 Woensdag
Vandaag gaan we naar Sevilla. Ongeveer 1,5 uur rijden dus op tijd vertrokken. Via Olvera een prachtig wit plaatsje tegen de bergen vlak bij de camping. Gaan we later deze week verder bekijken. Prachtige route door de bergen. In Sevilla druk en warm, zo'n 25° We staan prachtig centraal geparkeerd, de kathedraal is dichtbij. We staan in een lange rij om kaartjes te kopen voor toegang, ga toch nog even vragen of kaartjes kopen wel mogelijk is en ineens doet de aardige man de afsluiting open en mag ik direct door. Hans even ophalen en we zijn binnen, waaraan ik dit te danken heb weet ik niet maar wel fijn. De kathedraal is prachtig, zo groot, prachtige schilderijen en glas in lood ramen. Verschillende plekken voor kleine diensten, zeer indrukwekkend. Toen we hier klaar waren liepen we naar het Real Alcázar de Sevilla. ( Het Koninklijk Paleis) Helaas, helaas alle kaarten voor vandaag waren verkocht, we konden er niet in . Jammer. Toen maar al wandelend sfeer geproefd, wat een gebouwen, wat een prachtige stad 😍 Heerlijk geluncht zodat de voeten even konden uitrusten, Torre del Oro (de gouden toren, 1220) gezien. Prachtig. Helaas was dit het maximale voor mijn benen, de auto weer opgezocht en tevreden terug naar de camping.