Ajo Zaterdag 15-2-25 Dag 34
16 februari 2025 - Ajo, Arizona, Verenigde Staten
Ajo Zaterdag 15-2-25 Dag 34
Het is vandaag onbewolkt met 22°.
We hebben vandaag 0 miles gereden. Met Piet en Jellie 5 miles gereden.
Vanochtend na wederom een uitgebreid ontbijt lekker in het zonnetje gezeten. Rita ( een vriendin van Piet en Jellie) kwam langs om een boek te geven. Ook Rita komt erin voor en heeft een recept aangeleverd. Wij hebben Rita 2 jaar geleden voor het eerst ontmoet en het is een schat, enthousiast, vrolijk en gul. ❤️. Daarna naar Downtown Ajo 😄. Op zaterdag is er een kunst/ huisvlijt markt. Op het grote plein staan rondom kraampjes met producten wat de mensen zelf gemaakt hebben, artiesten of mensen die denken dat ze een artiest zijn 😁 Erg gezellig en veel leuke items. Daarna nog een paar winkeltjes en geslaagd met een prachtige rose keramiek Schildpad en een Salamander uit Mexico. Heel blij mee!! Vanmiddag thuis wat lezen, heerlijk buiten in de zon. Hans is gaan lopen in de woestijn. Ook de heuvels worden beklommen, respect! Piet heeft het eten vanmiddag op de barbecue bereid, een ham,. Heerlijk gegeten!!
Jet:16 februari 2025Hoi hoi! Ziet er allemaal gezellig uit, jullie vermaken je wel, fijne tijd nog🌞