El Cajon Dinsdag 18-2-25 Dag 37
19 februari 2025 - El Cajon, California, Verenigde Staten
El Cajon Dinsdag 18-2-25 Dag 37
Het is vandaag onbewolkt, ☀️ met 20°.
We hebben vandaag 61 miles gereden.
Vanochtend een relaxt begin van de dag. Hans heeft in het Casino koffie en thee gehaald, krant lezen, uitgebreid douchen in een heerlijke inloopdouche 👍. Zo fijn. Het zonnetje schijnt al heerlijk, poosje op het balkon gezeten, Top. Daarna op pad naar San Diego, onderweg ontbeten bij Denny 's. Was lekker. Vincent nog even gebeld, ook alles goed mee. Daarna door naar de stad, wat een drukte overal met veel krioelende wegen. Uiteindelijk in het Gaslamp Quarter gekomen. Leuk maar we misten de gezelligheid. Wel het prachtige oude station gezien Santa Fe, de haven en de mix van Oud en Nieuw bouw. Daarna door naar San Diego Old Town. Leuk, kleine winkeltjes, horeca, terrasjes en genoeg mensen. Echt gezellig. Geslenterd en een heerlijke cappuccino gedronken. Toen we het genoeg vonden terug richting het hotel. Nog even benzine getankt. Nog steeds super goedkoop vergeleken met Nederland maar bijna een verdubbeling met de eerdere Staten. Op de kamer wat lezen met een kop koffie. Later nog rondgekeken in het Casino. Het is duidelijk veel rustiger dan gisteren.