Grand View - San Antonio Donderdag 6-2-25 Dag 25
7 februari 2025 - San Antonio, Texas, Verenigde Staten
Grand View - San Antonio Donderdag 6-2-25 Dag 25
Het is vandaag zonnig met 28°.
We hebben vandaag 253 miles gereden.
Vanochtend na koffie/thee en ontbijt vertrokken uit Grand View. We hebben het super gezellig gehad bij Pete en Maria ❤️. Via de binnenwegen mooie route gevolgd naar het zuiden. Erg rustig, omgeving wordt duidelijk heuvelachtiger en in de bermen en tussen de struiken zijn steeds meer cactussen te zien. Ze zijn wel nog klein van formaat. De runderen en ranches zijn duidelijk meer in het noorden van Texas. Het valt op dat hier in Texas een stuk meer Pick up 's rijden dan in de eerdere Staten. Ook zien we eigenlijk wel in alle staten alleen auto 's uit die staat rijden oftewel er wordt niet veel de grens gepasseerd. We zijn nog even gestopt bij een Walmart en tegen 4 uur zijn we bij ons hotel in San Antonio, la Quinta Inn. Dit ligt niet te ver van de River Walk. Naar de River Walk gelopen en onderweg prachtige gebouwen en mooi verlichte gebouwen gezien. De stad doet duidelijk moeite aantrekkelijk te zijn voor toeristen. Daarnaast zijn ze op veel punten nog aan het werk. De River Walk is prachtig, zodra het donker wordt feeëriek verlicht. We hebben gegeten in een Italiaans restaurant. Een heerlijke dunne krokante pizza 😋. Het is inmiddels 2000 uur en buiten is het nog steeds 25°.