Tour Caribbean + USA 2025 Maandag 13-1-2025 Dag 1 en Dinsdag 14-1-25 Dag 2
14 januari 2025 - Miami, Florida, Verenigde Staten
Maandag 13-01-2025 Dag 1
Vanochtend vroege wekker, 4.45 uur opgestaan. Laatste wasje, opruimen, laatste spulletjes pakken en om 5.45 richting station. We willen de trein van 6.45 via Amersfoort naar Schiphol. Voor 6.30 inchecken dan kunnen we onze leeftijd dagen gebruiken. ( we blijven wel hollanders hè) Treinreis prima en op Schiphol snel de koffers kwijt en door de controle. Paspoort hoeft hier niet, we vliegen via Parijs naar Miami, komt dus in Parijs. 10.30 vertrek naar Parijs, vertrek naar Miami staat gepland voor 14.45 uur.
Vlucht A'dam - Parijs zonder problemen. Met een uurtje over. Ver lopen op Charles de Gaulle naar de volgende Gate. 14.45 vertrek
Vlucht Parijs - Miami. Met Air France. Redelijk comfort, krap in beenruimte, maar wel vriendelijke bemanning. Maar veel kinderen rondom en die waren niet zo blij 🥴. Wij na al dat huilen ook niet, maar ja de ouders zullen zich nog veel vervelender hebben gevoeld. Na een vlucht van ongeveer 10 uur geland. Heerlijk. Koffers, shuttle naar hotel ( Sonesta Airport), van Robert bericht dat zijn visum voor VS verlengd is🥳🥳, nog een drankje snel naar bed. Zijn nu 24 uur op.
Dinsdag 14-1-25 Dag 2
Vannacht heerlijk geslapen, tot 7.15. Fijne douche en straks ontbijten. Shuttle naar de boot al gereserveerd.....Zin in!!! Vandaag bewolkt met 25°. Het inchecken aan boord ging zeer soepel, dankzij de rollator ook langs de rijen en direct geholpen. Zo heeft ieder nadeel toch ook een voordeel ☺️. Meteen een heerlijke lunch in 1 van de restaurants. Daarna, omdat we onze kamer nog niet in konden rustig wat lezen in de lounge. 15.00 kunnen we onze kamer in. We hebben deze keer voor het eerst een hut met een raam met beperkt zicht ipv tnt een balkon hut. Dit is absoluut niet slecht maar duidelijk minder fijn. Leren we ook weer van!! Koffers nog niet aanwezig dus eerst even het schip verkennen, om 1600 vertrokken uit de haven van Miami met een feestelijke uitzwaai. Behoorlijke golven. Daarna opnieuw naar de kamer waar de koffers al staan. De spullen uitgepakt en ingeruimd. Daarna nog even wat gelezen en om uur of 8 naar het restaurant. Heerlijk gegeten, uiensoep, kaas Ravioli en allebei een overheerlijke steak. Daarna al vroeg gaan slapen, nog een beetje jetlag.