Zomer 2024 Noorwegen

16 juni 2024 - Neu Versen, Duitsland

15-6-2024 Dag 1, afstand 400 km

We zijn op weg!! Vanochtend na de laatste spullen ingepakt te hebben, thuis de laatste zaken opgeruimd en zijn we om 10 uur vertrokken met buien en 12°. Hoezo zomer 🙄 Met buien afgewisseld met zon, graad of 18-19 rustig voort, Vincent tussendoor gebeld, die is vanochtend weer thuis gekomen uit Italië. Hamburg tijdje in de file gestaan maar om 16.30 gearriveerd op de camping voor vannacht: Familien-campingplatz Forellensee. Toch nog even de stoelen opengeklapt maar helaas begon het alweer snel te motteren

16-6-2024 Dag 2

Na een goede nachtrust weer vertrokken verder naar het noorden. Het doel vandaag is Hirtshals, in het uiterste noorden van Denemarken waarvandaan we morgen met de boot naar Noorwegen willen oversteken. Om 1100 Denemarken in gereden. We konden zonder files door tuffen. De eerste camping was helaas al vol maar een klein stukje verder was er nog 1 die plek voor ons had. Tornby strand camping in Pladskort. Mooie camping met veel voorzieningen en het belangrijkste prima sanitair 😊. Daarna op zoek naar een boot naar Noorwegen. Helaas voor morgen alles vol, dus we blijven hier een dagje extra en gaan dinsdag oversteken. Ook heerlijk. Vanavond in een restaurant bij zee gegeten, heerlijke visschotel 👍 TOP!!!