Maart/April 2026 Spanje/ Portugal 24-3 + 25-3 + 26-3

27 maart 2026 - Mazarrón, Spanje

Deze dagen hebben we ons bezig gehouden met een winkeltje bezoeken, supermarkt, wandelen over de boulevard, wat fietsen, een uitstapje, waarover zo meer en bij de caravan lekker lezen. Niet verkeerd hè 😄 . De temperatuur is fijn, ongeveer 19-20° en in het zonnetje wel 25°.

Gisteren zijn we naar Aledo gereden, een klein dorpje in de bergen. Mooie route erheen. Internet: Aledo is een historisch bergdorpje in Murcia, gelegen op 625 meter hoogte aan de voet van de Sierra Espuña. De voornaamste bezienswaardigheden zijn de 11e-eeuwse Torre del Homenaje (middeleeuwse toren/museum), de kerk Santa María la Real, de La Picota (oude schandpaal/gevangenis) en de indrukwekkende kloof Estrecho de la Arboleja. Het was prachtig, gebouwd tegen/op de berg. Ongelooflijk smalle stijle straten, op de top de toren en de kerk. Helaas kon je daar niet parkeren en vanaf het plein was het te voet teveel klimmen 🥲 Super mooi. Het uitzicht indrukwekkend. Maar toen weer naar beneden, laten we het zo zeggen klamme handjes en zo blij dat Hans rijdt. Via kleine smalle weggetjes de kloof uitgereden en via Totana weer op de doorgaande weg naar Mazarrón

1. Willemien:
    27 maart 2026
    klamme handjes, maar zo mooi, dat is duidelijk. ik geniet van je verslagen